IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

I need help BF2/2142
EduardoST
post Mar 18 2017, 07:51 AM
Post #1


Major
****

Group: Soldiers
Posts: 135
Joined: 15-March 10
From: Chile
Member No.: 7,347



Lately I have had problems with the game, To load the game to 100% this throw of creen death.



It started to happen lately in Windows 10, I tested it on the partition with Win7 and the same thing happens.

Anyone know what can it be?

My PC:

FX-6300, HD7870, Asus M5A97 R2.0, 8GB RAM, SSD Samsung 120GB, HDD WD 1TB, Creative SB X-fi Titanium.

Other games run well, but it's just the Battlefield that started with those problems, I have restored Windows 10 four times and continue the problem :-(

This post has been edited by EduardoST: Mar 18 2017, 06:40 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies (1 - 6)
Fastj@ck
post Mar 18 2017, 09:49 AM
Post #2


Major
****

Group: Soldiers
Posts: 249
Joined: 24-August 08
From: Germany
Member No.: 5,523



You trying to run the game first time, right?

Normally, you must run first time in MP mode to create a profile/config however its called for you account. Masterservers are down but Dnamro uploaded a generic profile config here in the forum.

You cannot fresh install BF2142 and start coop.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dnamro
post Mar 18 2017, 04:18 PM
Post #3


CinC (for now)
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 6,868
Joined: 28-December 03
From: Fort Hood, TX
Member No.: 46



Are you running in Compatibility mode? Have you tried deleting the cache. For BF2142 you definitely want to use the Revive Launcher:

https://battlelog.co/

You can use the revive launcher for BF2 as well. You can also try redownloading both games through Revive as well.


--------------------
No, my Avatar is not my dog.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
EduardoST
post Mar 18 2017, 06:31 PM
Post #4


Major
****

Group: Soldiers
Posts: 135
Joined: 15-March 10
From: Chile
Member No.: 7,347



The funny thing is that years I played with Battlefield 2 and 2142, and when I updated Windows 7 to Windows 10, I could continue playing normally on both operating systems.

I do not know if it will be the drivers of Windows and graphics, because other games run well :-( This problem started a few weeks ago, I wanted to know if someone else happened to. And I do not know why it happens to me in Windows 7 too.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
EduardoST
post Mar 18 2017, 08:58 PM
Post #5


Major
****

Group: Soldiers
Posts: 135
Joined: 15-March 10
From: Chile
Member No.: 7,347



Solved !! Change the audio settings in the game, Instead of Creative X-fi, I left it in Hardware :-)

Go to the top of the page
 
+Quote Post
MasterChiefRulZ
post Mar 20 2017, 04:49 PM
Post #6


You know the drill...
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 10,332
Joined: 31-December 03
From: Home
Member No.: 48



So it was a soundcard conflict! Glad you got it sorted Ed! smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
EduardoST
post Mar 21 2017, 08:53 PM
Post #7


Major
****

Group: Soldiers
Posts: 135
Joined: 15-March 10
From: Chile
Member No.: 7,347



QUOTE (MasterChiefRulZ @ Mar 20 2017, 06:49 PM) *
So it was a soundcard conflict! Glad you got it sorted Ed! smile.gif


biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2017 - 02:30 PM