IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

New version merges extended with main mod
Dnamro
post Dec 24 2011, 03:36 PM
Post #1


CinC (for now)
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 6,195
Joined: 28-December 03
From: Fort Hood, TX
Member No.: 46



Newest version:


http://www.battlefieldsingleplayer.com/dna...r/BF40k_v8d.zip

Newest version merges BF40k and and BF40K extended. All maps & vehicles are fully AI supported.


Changes:

- includes 3rd party maps with SP support.

- language file update to replace references to Allies & Axis with BF40K terms.

- Health kit icon replaced.

- various minor fixes.


--------------------
No, my Avatar is not my dog.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
2 Pages V   1 2 >  
Start new topic
Replies (1 - 14)
poompoom500
post Dec 25 2011, 04:00 PM
Post #2


poompoom500
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 1,438
Joined: 18-May 07
From: Planet Earth - New Jersey
Member No.: 3,285



ph34r.gif To Dnamro,

Downloaded the extended version. Why don't you make an addedum to the BF42 BF40K mod from ModDB and call it BF40K Extended? http://www.moddb.com/games/battlefield-194...0k-client-files.

Also, I posted an update on the mod here at BFSP - http://www.battlefieldsingleplayer.com/?p=modpage&g=1.

UPDATE: D, it isn't working. I installed the main BF40K, then installed your mod extended and it wouldn't do anything. I have to re-install the main BF40K again.

ANOTHER UPDATE: I just realized that the directory was wrong that BF40K shortcut is linked to. It was BF40k (with a small "k") and I had it linked to BF40K (with a capital "K"). And I had to use the download from ModDB to make the BF40K main mod work. I installed your extended version, but it didn't work.

This post has been edited by poompoom500: Dec 25 2011, 05:45 PM


--------------------


DnM - Visit My Website

Read this important message - Very Important Message
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dnamro
post Dec 25 2011, 07:50 PM
Post #3


CinC (for now)
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 6,195
Joined: 28-December 03
From: Fort Hood, TX
Member No.: 46



QUOTE (poompoom500 @ Dec 25 2011, 04:00 PM) *
ph34r.gif To Dnamro,

Downloaded the extended version. Why don't you make an addedum to the BF42 BF40K mod from ModDB and call it BF40K Extended? http://www.moddb.com/games/battlefield-194...0k-client-files.

Also, I posted an update on the mod here at BFSP - http://www.battlefieldsingleplayer.com/?p=modpage&g=1.

UPDATE: D, it isn't working. I installed the main BF40K, then installed your mod extended and it wouldn't do anything. I have to re-install the main BF40K again.

ANOTHER UPDATE: I just realized that the directory was wrong that BF40K shortcut is linked to. It was BF40k (with a small "k") and I had it linked to BF40K (with a capital "K"). And I had to use the download from ModDB to make the BF40K main mod work. I installed your extended version, but it didn't work.


I should have explained better. Mine is a new version of BF40K. Extended is no longer needed. Delete the old version and install mine.


--------------------
No, my Avatar is not my dog.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
poompoom500
post Dec 25 2011, 11:36 PM
Post #4


poompoom500
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 1,438
Joined: 18-May 07
From: Planet Earth - New Jersey
Member No.: 3,285



ph34r.gif To Dnamro,

I didn't read the ReadMe text. Anyways, I re-installed your mod, deleted the old version, and tried the mod but still not working.


--------------------


DnM - Visit My Website

Read this important message - Very Important Message
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dnamro
post Dec 26 2011, 05:36 PM
Post #5


CinC (for now)
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 6,195
Joined: 28-December 03
From: Fort Hood, TX
Member No.: 46



Your right - the mods is not working with the installer. I re-installed and it did not work. I will try to figure out what is going on.


--------------------
No, my Avatar is not my dog.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
winterhilf
post Mar 12 2012, 12:45 PM
Post #6


Major
****

Group: Soldiers
Posts: 878
Joined: 13-January 06
From: UK
Member No.: 1,401



Any news on this Dnamro? Been playing the earlier version of it and having so much fun with it, such a quality mod ^^
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dnamro
post Mar 12 2012, 12:52 PM
Post #7


CinC (for now)
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 6,195
Joined: 28-December 03
From: Fort Hood, TX
Member No.: 46



QUOTE (winterhilf @ Mar 12 2012, 01:45 PM) *
Any news on this Dnamro? Been playing the earlier version of it and having so much fun with it, such a quality mod ^^


I am doing army reserve training through the end of the month.


--------------------
No, my Avatar is not my dog.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dnamro
post Jun 2 2013, 06:02 PM
Post #8


CinC (for now)
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 6,195
Joined: 28-December 03
From: Fort Hood, TX
Member No.: 46



New version updated on the first post.

This is a beta version. It's not a self-installer anymore. PoomPoom could not get this new version to work on his system. I would appreciate posts letting me know who it works for and who it doesn't.


--------------------
No, my Avatar is not my dog.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Death_EnForcer
post Jun 2 2013, 08:18 PM
Post #9


Dictator
Group Icon

Group: BFSP Team
Posts: 2,127
Joined: 17-July 04
Member No.: 294



Hello D, I installed the mod into the Origin bf1942 game. The mod does not show the mod levels. Ingame it only shows the original bf1942 levels. When playing them it's like playing the original bf1942 levels. I don't see the BF40k mod levels in Conquest or Coop.


--------------------
user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dnamro
post Jun 2 2013, 08:28 PM
Post #10


CinC (for now)
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 6,195
Joined: 28-December 03
From: Fort Hood, TX
Member No.: 46



QUOTE (Death_EnForcer @ Jun 2 2013, 09:18 PM) *
Hello D, I installed the mod into the Origin bf1942 game. The mod does not show the mod levels. Ingame it only shows the original bf1942 levels. When playing them it's like playing the original bf1942 levels. I don't see the BF40k mod levels in Conquest or Coop.



I use it and other mods with the Origin Version using desktop links.

+game BF40K


BF 1942 FAQ:
http://www.battlefieldsingleplayer.com/for...showtopic=17379


--------------------
No, my Avatar is not my dog.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Death_EnForcer
post Jun 2 2013, 09:48 PM
Post #11


Dictator
Group Icon

Group: BFSP Team
Posts: 2,127
Joined: 17-July 04
Member No.: 294



I created the desktop shortcut. Still got the same results.



--------------------
user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dnamro
post Jun 2 2013, 09:57 PM
Post #12


CinC (for now)
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 6,195
Joined: 28-December 03
From: Fort Hood, TX
Member No.: 46



So, in your mods folder, you have BF40K folder?

Something is surely wrong with the install, because you have the BF40k menu background, but you should only see BF40k maps displayed in the map list.


--------------------
No, my Avatar is not my dog.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Death_EnForcer
post Jun 2 2013, 10:41 PM
Post #13


Dictator
Group Icon

Group: BFSP Team
Posts: 2,127
Joined: 17-July 04
Member No.: 294



Well, that was the problem. When you unzip the file you get BF40k_v8d and that's what went into the mods folder. I renamed it to BF40k and now it's showing the maps correctly. Only checked out one coop map and it worked with no crash. bigthumb.gif

Edit: I tried all the coop maps and they all played without a crash.


--------------------
user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dnamro
post Jun 4 2013, 09:11 PM
Post #14


CinC (for now)
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 6,195
Joined: 28-December 03
From: Fort Hood, TX
Member No.: 46



Thanks for testing it!


--------------------
No, my Avatar is not my dog.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
poompoom500
post Jun 5 2013, 12:49 AM
Post #15


poompoom500
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 1,438
Joined: 18-May 07
From: Planet Earth - New Jersey
Member No.: 3,285



ph34r.gif

Hmmm... I don't know why it doesn't work for me. By the way, I found my disk for BF42 stashed away in the basement. I might try it on BF42 disk.


--------------------


DnM - Visit My Website

Read this important message - Very Important Message
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2014 - 12:03 PM