IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Bf2ALL64, Ti_GER arn354's little baby
xstax981
post Aug 2 2008, 09:15 AM
Post #1


Spontaneous Visitor
*****

Group: Soldiers
Posts: 1,040
Joined: 6-April 06
Member No.: 1,685



I bet most of you would like to reduce the desktop clutter that the installers already make. Well now you can. With big thanks going to Ti_GER arn354 of the AI-X dev team for combining EF, AF, and Bf2SP64 all into one package. These are the same exact versions you can download separately, just all in one nice, easy to use mod.

Plus, we'll be placing some (much, much, better) installers up for the Bf2SP64 series. Another big thanks to Ti_GER arn354, these installers actually place the files in the right directory. tongue.gif

Have fun,

xstax981




I3d.net mirror
FileFront link
BF-Games.net mirror
Battlefield-basis.de Mirror
EU Files Mirror
Rapidshare Mirror

Thanks to all of you who are contributing mirrors smile.gif

This post has been edited by xstax981: Aug 8 2008, 09:15 PM


--------------------


Yes, I love Lord Jesus Christ. :)

QUOTE (caliber_k's siggy)
Trust in the LORD with all your heart and lean not on your own understanding, in all your ways acknowledge him, and he will make your paths straight.
Proverbs 3:5-6
Go to the top of the page
 
+Quote Post
9 Pages V   1 2 3 > »   
Start new topic
Replies (1 - 14)
Ti_GER arn354
post Aug 2 2008, 09:43 AM
Post #2


Major
****

Group: Soldiers
Posts: 612
Joined: 20-October 07
Member No.: 3,952



thx, xstax

BF2ALL64 includes (all in its latest versions):
  • BF2SP64 + Highway Tampa
  • BF2EF64
  • BF2AF64
with BF2ALL you now can play all maps in one mod (one maprotation).

NOTES:
Installed versions of DICE's Euro Forces and Armored Fury are still required to play the boosterpack maps in BF2ALL64.
You can use BF2ALL64 without owning DICE's Euro Forces and Armored Fury - you just can't start/use then the boosterpack maps in BF2ALL64.

This post has been edited by Ti_GER arn354: Aug 2 2008, 09:50 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Veinguard
post Aug 2 2008, 01:59 PM
Post #3


Respect My Authoritah!
*******

Group: Soldiers
Posts: 3,708
Joined: 7-September 06
From: The place you go through, not to.
Member No.: 2,106



I did this a looooong time ago but with SF in there too smile.gif Good job, guys. I am sure this will please alot of people who are like me and dont like to spend the wasted moments switching between them!


--------------------
"I am the vanguard of your destruction."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MasterChiefRulZ
post Aug 2 2008, 08:18 PM
Post #4


Let's get festive
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 9,159
Joined: 31-December 03
From: Home
Member No.: 48



BF2SF isn't included?


--------------------
QUOTE
Never talk with your mouth full or your head empty -----Unknown

My skins, sounds, and camos downloads
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tailer76
post Aug 2 2008, 08:32 PM
Post #5


Major
****

Group: Soldiers
Posts: 164
Joined: 11-September 07
Member No.: 3,758



i have a problem with the bf2all64...ctd when play the euroforces maps...only works great wall...operation smoke screen and taraba quarry dont work CTD at 90%load...what is the problem?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
funakistyle
post Aug 2 2008, 08:34 PM
Post #6


Captain
***

Group: Soldiers
Posts: 94
Joined: 23-September 04
Member No.: 405



new versions included?

* BF2 Singleplayer Mod v2.5
* BF2 Armored Fury SP Mod 1.0
* BF2 Euro Force SP Mod 1.0


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xstax981
post Aug 2 2008, 10:05 PM
Post #7


Spontaneous Visitor
*****

Group: Soldiers
Posts: 1,040
Joined: 6-April 06
Member No.: 1,685



Yeah, those were just the versions with updated installers.

tailer, I don't receive the crash you're talking about. Try reinstalling?


--------------------


Yes, I love Lord Jesus Christ. :)

QUOTE (caliber_k's siggy)
Trust in the LORD with all your heart and lean not on your own understanding, in all your ways acknowledge him, and he will make your paths straight.
Proverbs 3:5-6
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FFOLKES
post Aug 2 2008, 10:25 PM
Post #8


**********
****

Group: Soldiers
Posts: 760
Joined: 15-March 06
Member No.: 1,628



Very nice guys. I got a preview of the new installers the other day and was very impressed. Thank you.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ti_GER arn354
post Aug 3 2008, 02:47 AM
Post #9


Major
****

Group: Soldiers
Posts: 612
Joined: 20-October 07
Member No.: 3,952



thx

QUOTE
i have a problem with the bf2all64...ctd when play the euroforces maps...only works great wall...operation smoke screen and taraba quarry dont work CTD at 90%load...what is the problem?


i just uninstalled, redownloaded and reinstalled. Operation Smoke Screen and Taraba Quarry work fine. Be sure you have a properly installed bf2 vanilla patched to v1.41 .

QUOTE
BF2SF isn't included?


No but to be honest - i have here BF2XPACK ready. That includes BF2 (EF, AF) and XPACK. Thought aswell about it. Not sure if it makes a lot of sense for all people out there.

Anyways - still waiting for the updated Iron Gator, then the new BF2SF64 is ready to download aswell.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gomimin
post Aug 3 2008, 07:42 AM
Post #10


no time to tinker
****

Group: Soldiers
Posts: 660
Joined: 7-October 05
From: Oldenburg-Germany
Member No.: 1,208



Thanx Ti_GER arn354! Great Job!

mirrored on FileFront:

Sorry - FF deleted it...


!The installer doesn't run arn354_copymaps.bat automatic, so you have to run it manually :-)

The BF2 Singleplayer Mod v2.5 mentioned by funakistyle is 2.32 with updated installer?!?

This post has been edited by gomimin: Aug 4 2008, 01:24 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xstax981
post Aug 3 2008, 07:46 AM
Post #11


Spontaneous Visitor
*****

Group: Soldiers
Posts: 1,040
Joined: 6-April 06
Member No.: 1,685



Yeah, 2.5 is just an updated installer for 2.32

I'll edit the main post with the FF mirror


--------------------


Yes, I love Lord Jesus Christ. :)

QUOTE (caliber_k's siggy)
Trust in the LORD with all your heart and lean not on your own understanding, in all your ways acknowledge him, and he will make your paths straight.
Proverbs 3:5-6
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gomimin
post Aug 3 2008, 08:01 AM
Post #12


no time to tinker
****

Group: Soldiers
Posts: 660
Joined: 7-October 05
From: Oldenburg-Germany
Member No.: 1,208



btw 300+ downloads of your SP mods since 03 july :-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xstax981
post Aug 3 2008, 08:02 AM
Post #13


Spontaneous Visitor
*****

Group: Soldiers
Posts: 1,040
Joined: 6-April 06
Member No.: 1,685



biggrin.gif, I'd have to say that's pretty good. Thanks for checking in on those smile.gif


--------------------


Yes, I love Lord Jesus Christ. :)

QUOTE (caliber_k's siggy)
Trust in the LORD with all your heart and lean not on your own understanding, in all your ways acknowledge him, and he will make your paths straight.
Proverbs 3:5-6
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ti_GER arn354
post Aug 3 2008, 08:08 AM
Post #14


Major
****

Group: Soldiers
Posts: 612
Joined: 20-October 07
Member No.: 3,952



QUOTE
!The installer doesn't run arn354_copymaps.bat automatic, so you have to run it manually :-)

That was on purpose. If you just play local SP/Coop you don't need the client.zip's copied over.
Nonetheless the copymaps.bat is present if you play on internet coop-servers and experience problems (like i did).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gomimin
post Aug 3 2008, 08:23 AM
Post #15


no time to tinker
****

Group: Soldiers
Posts: 660
Joined: 7-October 05
From: Oldenburg-Germany
Member No.: 1,208



Attention

sh** filefront is strange sometimes...the link i gave you is dead - file is suddenly gone...i'm uploading again...new url for editing your 1st post in 20 minutes - sorry !!! Looks like they deleted it immediatly thinking it's illegal - cuz of name BF2ALL - will edit the readme ;-)

Edit: second attempt failed - Filefront deleted it immediatly again - looks like "BF2All" is blacklisted...next try: i'll rar it and rename it to "xstaxBF2SP_installer.rar" ;-)
As i have to leave to go to work right now (Boss just called...) i'm going to do this later in the evening.

Sorry for the inconvenience caused!


@arn
I just was wondering ;-)

looks like it's modern not to include client.zips nowadays - have been given levels for renaming without it and had fun with trouble testing them *lol*

This post has been edited by gomimin: Aug 3 2008, 09:01 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

9 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st December 2014 - 05:51 PM