IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Is AC130 from DconSp still around?, All links appear to be broken
conartist
post Mar 7 2017, 01:19 AM
Post #1


Enlisted
*

Group: Soldiers
Posts: 5
Joined: 7-March 17
Member No.: 12,126



I just got done fully integrating clive's AC-130 into AIX without the need for any mounting and the AI jet behaviors used for piloting such a large craft typically result in it nose diving into the ocean lol. It's a little tedious to switch back and forth between gunner and pilot and I stumbled across a post about a version where the armament are user controlled? The links appear to be all busted however, years of erosion have taken their toll wink.gif. Anyways, any pointers to where I could acquire it would be greatly appreciated or if anyone has figured out an AI workaround or could instruct me in the ways of AI coding lol. Also, if anyone wants a guide on how to integrate Clive's Ac130 into Aix from SOW2 without the need to mount anything feel free to ask and I'll write up a guide, it's quite easy! smile.gif. Thanks guys! Topic itself might be long dead, but figured it's worth a shot.

This post has been edited by conartist: Mar 7 2017, 01:21 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies (1 - 3)
MasterChiefRulZ
post Mar 7 2017, 11:55 AM
Post #2


You know the drill...
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 10,421
Joined: 31-December 03
From: Home
Member No.: 48



Did a search for DCON and DCON SP and instantly found links. Do you use google? If not, you probably should. tongue.gif

DCON main mod link


DCON Singleplayer


Moving to Dcon Section since this falls in that category.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
conartist
post Mar 7 2017, 12:46 PM
Post #3


Enlisted
*

Group: Soldiers
Posts: 5
Joined: 7-March 17
Member No.: 12,126



Ah! Thanks so much! Nah I did search, but I was looking for the second link not the extended. There is some AI issue present when integrating the ac130 from dconx into AIX. Something along the lines of "You tried entering a vehicle that is not AI ready" or something like that so I couldn't use it from xtended. Thanks though for the second link I must have glanced over that smile.gif.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MasterChiefRulZ
post Mar 8 2017, 11:28 AM
Post #4


You know the drill...
Group Icon

Group: Mr. Admin
Posts: 10,421
Joined: 31-December 03
From: Home
Member No.: 48



Whoops. Didn't realize that was Dcon Xtended. doh.gif

DCon SP is what is needed for the AI for the vehicle.

Did another google search. Here are some links for default DCON mod.

https://www.fileplanet.com/175859/170000/fi...flict-Mod-v0.24


https://gamefront.online/files/listing/pub2...esert_Conflict/


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th October 2017 - 11:16 PM